Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Hogere prijs voor vernieuwde Outlander PHEV

17 augustus 2015 - Volgende maand staat de vernieuwde Outlander PHEV bij de dealer en daarom maakt Mitsubishi nu de prijzen ervan bekend. De tarieven liggen enkele duizenden euro's hoger dan voorheen, maar de lage bijtelling is gebleven (tot 2016).

Mitsubishi heeft de gemiddelde CO2-uitstoot van de Outlander PHEV nog ietsje weten te verlagen tot 42 g/km. Een knappe waarde, al levert het geen bijtellingsvoordeel op. Dat blijft een aantrekkelijke 7% bij een (zakelijke) registratie in 2015. Per 2016, wanneer de strengere regels van kracht zijn, wordt dit 15%.

Standaarduitrusting
In ruil voor de nog schonere hybride-aandrijflijn en het grondig aangepakte front plus opgewaardeerde interieur wil Mitsubishi wel iets terug. En dat vertaalt zich in iets hogere vraagprijzen. Begon de Outlander PHEV voorheen nipt onder de 40 mille, de vernieuwde is er vanaf € 41.990,-. Standaard beschikt elke PHEV onder meer over navigatie, Bluetooth, dual zone climate control en zeven airbags. Alsook zaken als LED-dagrijverlichting, een snellaad-aansluiting, Keyless Operation, navigatiesysteem, cruise control, achteruitrijdcamera en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Luxere uitvoeringen
Wil je meer luxe dan zijn er de uitvoeringen Executive Edition, Instyle en Instyle+. De eerste kost minstens € 44.990,- en geniet zoal bovenop de standaarduitrusting two-tone kleurige 18 inch wielen, elektrische verwarming met standkachel functie, Rockford Fosgate Premium Audio (9 speakers en 710 Watt) en elektrisch verwarmbare voorstoelen. De Instyle staat in de boeken voor € 49.990,- en komt ook nog lederen bekleding, LED-koplampen, Around View Monitor, een elektrisch verwarmbare voorruit en stuurwiel alsmede een elektrisch bedienbare achterklep.Tot slot de Instyle+. Die is fully loaded met tevens veiligheidssystemen zoals Lane Departure Warning, Adaptive Cruise Control en het nieuwe Ultrasonic Misacceleration Mitigation System. De prijs? Dit ligt op € 53.990,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.