Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

18 februari 2015 - Na een korte opwarmperiode met een enkele teaser heeft Infiniti een eerste foto vrijgegeven waarop de XQ30 Concept helemaal is te zien. En wauw, die mag er zijn!

Dat Infiniti een kei is in het bouwen van gelikte studiemodellen, bewijst het met de QX30 Concept. De hamvraag die we daarna altijd stellen is: wat blijft daarvan over bij het productiemodel. Conceptcars doen zich immers altijd flinker voor dan ze in werkelijkheid zullen zijn. Aan scherpe randjes zelden gebrek, maar die slijpen de homologatie-eisen " om te voldoen aan het rijden op de openbare weg " even fanatiek weg. In welke mate dat bij de QX30 gaat gebeuren is lastig peilen bij Infiniti. Het Japanse luxemerk bezit inmiddels meer studie- dan productiemodellen, zo lijkt het. Dat er van de QX30 een productieversie komt, is zeker. In de loop van 2016 moet die klaar zijn. Maar eerst dus deze veelbelovende conceptversie, waarvan op de Autosalon van Genève, begin maart, meer te zien zal zijn. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.