Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Eerste blik op Infiniti Q60 Concept

4 januari 2015 - Infiniti wil het nieuwe autojaar goed van start gaan door op de Detroit Motor Show, die over twee weken plaatsvindt, een gelikte coupé te presenteren. Het gaat om deze Q60 Concept waarvan nu een eerste foto is vrijgegeven.

De Infiniti Q60 Concept is de compleet nieuwe generatie van de auto die bij ons beter bekend staat als de G 37 Coupé (maar sinds een naamswijziging niet langer als zodanig wordt genoemd). Hoewel het nog om een conceptversie gaat, heeft Infiniti wel degelijk voornemens de auto in productie te nemen, en wel opnieuw om het soortgelijke auto's als de BMW 4-serie en Audi A5 Coupé lastig te maken.

Summier
Veel informatie over de Q60 Concept is er nog niet. Infiniti rept een en ander over het interieur, zoals de belofte dat de Q60 een echte 2+2-coupé is en dus ook achterin plaats kan bieden aan passagiers. Een indicatie van de ruimte op de achterbank aan de hand van een foto krijgen we echter niet. Daar en op andere details zullen we moeten wachten tot 13 januari, als het doek officieel van de auto gaat tijdens de NAIAS in Detroit.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.