Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Lust voor het oog: McLaren P1 in Gulf-livery

22 december 2014 - Door de jaren heen heeft de livery van Gulf Racing op allerhande auto's gesierd en het eerste exemplaar waarop dit niet fantastisch staat moeten we nog tegenkomen. Ook het McLaren P1 staat het fameuze blauw/oranje magnifiek.

De McLaren P1 in Gulf Racing-tenue is een verdienste van personaliseringsdivisie McLaren Special Operations (MSO) in opdracht van een vermogende klant. Voor degene die graag het naadje van de kous wil weten: de opdrachtgever in kwestie is de Amerikaanse zakenman en CEO van het New Yorkse marketingbureau MDC Partners, Miles Nadal. Veel interessanter is dat deze hooggeplaatste meneer niet alleen de nodige centen, maar ook smaak heeft.

Oog voor detail
Of de heer Nadal zich vooral door de specialisten bij MSO vakkundig heeft laten adviseren om tot het mooiste resultaat te komen zullen we wel nooit krijgen te weten. Feit is dat deze P1 mooie herinneringen aan de F1 GTR naar boven haalt. Bovendien beschikt de auto over een schat aan fijne details. De foto's van het stuurwiel en de middenconsole spreken wat dat betreft boekdelen. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.