Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Orderboeken BMW 2-serie Cabriolet voor geopend

3 november 2014 - Op 28 februari 2015, ruim op tijd voor een hopelijk zonovergoten zomer, staat de BMW 2-serie Cabriolet bij de dealer. Bestellen kan per direct en dit zijn de prijzen.

Natuurlijk hebben we meteen eventjes gekeken voor welk geld de BMW 1-serie Cabriolet bereikbaar was, en wat blijkt: wanneer er appels met appels vergeleken worden is de 2-serie Cabriolet zowaar voordeliger in aanschaf. Zo is de 220i Cabriolet er vanaf € 41.900,- tegen € 43.000,- voor de 120i Cabriolet. Benzineversie nummer twee is de 228i met 245 pk en 350 Nm, goed voor een vanafprijs van € 48.900,-. Wens je een zes-in-lijn, wees er dan alvast van bewust dat deze nog eens 20 mille meer kost. De 235i Cabriolet begint bij € 68.000,-. De enige dieselmotor is ook een vierpitter. Tegen € 44.900,- wisselt deze 220d van eigenaar.

Standaarduitrusting
Tot de uitrusting behoren het BMW Professional audiosysteem met iDrive, een flatscreen Control Display en automatische climate control met een speciale cabriomode. Standaard is ook de elektrisch bedienbare kap die 20 seconden nodig heeft om te openen en eenzelfde tijd om te sluiten. Eventueel kan dat rijdend tot 50 km/h. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.