Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Populariteit Morgan 3 Wheeler overtreft de verwachtingen

3 november 2014 - De Morgan 3 Wheeler heeft ons een van de mooiste momenten op meer dan twee wielen ooit bezorgd. En meer mensen is dat overkomen, waardoor de verkoopteller de verwachting met bijna duizend exemplaren overstijgt.

Zoals elke Morgan is de 3 Wheeler annex Threewheeler geen koopje, maar veel authentieker dan in een auto van dit ambachtelijke Engelse merk wordt autorijden niet. De 3 Wheeler is misschien wel het meest pure van alle Morgans. De oorspronkelijke oplage van slechts een paar honderd stuks was wellicht daarom al gauw te weinig. Begin dit jaar werd de duizendste gebouwd en inmiddels staat de verkoopteller al op 1.400 exemplaren.

Stoutste dromen
Nu de 3 Wheeler zo gewild is, is besloten ongeveer 500 stuks per jaar te bouwen. Niemand bij Morgan had dit vooraf durven dromen. Sterker, de 3 Wheeler is momenteel het best lopende model en goed voor 50% van de jaarlijkse autoproductie bij Morgan. En dat voor een 'auto' die rammelt, olie spuwt, krap zit en zowat gevaarlijker is dan een kruisraket. Dat doet ons goed!Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.