Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Prijzen Porsche 911 GTS ook gulden middenweg

7 oktober 2014 - De recent gepresenteerde Porsche 911 GTS slaat qua uitstraling en prestaties een brug tussen de 911 Carrera en de 911 Turbo. Nogal wiedes doen de vraagprijzen dat ook. Hier komen ze.

Porsche heeft de vanafprijs van de nieuwe 911 GTS (Coupé) vastgesteld op € 145.200,- en dat is achtien mille meer dan de dichte Carrera moet kosten en ruim 50 mille minder dan waarvoor de Turbo Coupé weg mag. Oftewel, de 911 GTS staat qua prijsstelling aan de gunstige kant van de eerder aangehaalde brug, maar dat is sterk afhankelijk van de uitvoering. Zo kost de 911 GTS Coupé S ineens € 159.100,- en als Cabriolet € 166.400,-. De S-loze 911 GTS Cabriolet is wat zachter geprijsd met € 152.500,-.

Onder de streep
Een meerprijs van 18 mille is een smak geld voor een handvol zwarte accenten en 30 pk extra vermogen, ware het niet dat de meeste 911 Carrera-kopers het Sport Chrono Package, PASM, de sportuitlaat en 20 inch wielen als gewenste opties aanvinken. En laten deze populaire accessoires nu juist standaard zijn op de GTS. Onder de streep valt het prijsverschil daarmee een stukje vriendelijker uit.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.