Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Vanafprijs Land Rover Discovery Sport bekend

1 oktober 2014 - Momenteel beleeft de nieuwe Land Rover Discovery Sport haar publieksdebuut tijdens de Autosalon van Parijs. Hoog tijd om ook de Nederlandse prijzen bekend te maken, al moeten we het voorlopig doen met enkel de vanafprijs.

Direct vanaf de introductie begin volgend jaar is de Discovery Sport beschikbaar met een drietal motoren: een geblazen 2.0 liter benzinemotor en twee 2.2 liter dieselmotoren. Vierwielaandrijving is bij alle varianten standaard, waarbij de diesels de keuze bieden uit een handgeschakelde zesbak of een negentraps automaat. De benzinemotor wordt standaard gecombineerd met een automaat met negen verzetten. Later in 2015 volgt een extra zuinige ED4-turbodiesel met een beoogde CO2-emissie van 119 g/km.

Vanafprijs
Vanaf eind januari staat de nieuwe Discovery Sport bij de lokale Land Rover-dealers. De Britse SUV is in combinatie met de 2.2 liter dieselmotor beschikbaar vanaf € 40.700,-. Voor de prijzen van de overige aandrijflijnen alsmede specifieke details over de motoren en uitrustingen moeten we nog even geduld hebben. We houden je op de hoogte.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.