Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Aston Martin Lagonda opent de deuren

30 september 2014 - Langzaam maar zeker trekt de mist rond de wederopstanding Aston Martin Lagonda op. Toch blijft informatie over de toplimousine nog altijd behoorlijk in nevelen gehuld, ook al hebben we intussen de eerste officiële foto's van het weelderige interieur te pakken.

Het mystieke gedrag van Aston Martin geeft de herlancering van het prestigemerk Lagonda juist extra cachet. Het mondjesmaat opduiken van informatie, al dan niet met foto's, werkt op een of andere manier magisch en versterkt de exclusiviteit des te meer. Want exclusief, dat is de nieuwe Lagonda. Niet alleen vanwege de strikt gelimiteerde oplage van slechts 100 exemplaren, ook als de portieren van de toplimousine worden geopend ademt de bijna 5,4 meter lange sedan een unieke sfeer.

Sprookjesachtig
De kans ooit de nieuwe Aston Martin Lagonda in levende lijve te aanschouwen is niet bijster groot gezien de beperkte oplage en het feit dat nagenoeg alle exemplaren een leven krijgen in het Midden-Oosten. Sterker, de Lagonda is speciaal ontwikkeld met het oog op de markt aldaar. Mocht je het interieur " vanwege het motief " nogal sprookjesachtig vinden, dan is dat dus niet zonder reden. Dat de afwerking op ongekend hoog niveau staat daarover zou geen twijfel moeten bestaan. Zelfs op deze foto's ziet het leder zover het oog rijkt er verbluffend uit. Best opvallend is dat de diversiteit aan authentieke materialen (hout, aluminium) in het interieur beperkt is, helemaal voor Engelse begrippen. Maar mogelijk heeft dat met deze specifieke aankleding te maken. Dat de gelukkige eigenaar van de nieuwe Lagonda in de watten wordt gelegd, staat buiten kijf. Hopelijk binnenkort nog meer ontluikende details...Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.