Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Volvo V60 is Zakenauto van het jaar 2015

24 september 2014 - De Volvo V60 is vandaag uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2015. De jury, afgevaardigd uit leasemaatschappijen en vakpers, roemde de V60 om zijn zakelijk zeer interessante aanbod.

Dat de Volvo V60 een sterke zakenauto is twijfelt niemand over. De cijfers spreken immers boekdelen. Meer dan 60 procent van de verkochte V60's wordt zakelijk gereden en aangezien de helft van de verkopen op naam komt van de V60 Plug In Hybrid zal ook niet verbazen. Volvo deed met dat model een schot in de roos. Ondanks dat de Zweden de auto uiteraard niet voor onze kleine markt hebben kunnen ontwikkelen bleek de plug-in hybride een auto naar het hart van ons Nederlanders.

Een opsteker van jewelste!
Met deze titel op zak krijgt Volvo wederom een positief duwtje in de rug. De V60 scoort uitermate goed en ook de V40 weet in ons land de (zakelijke) klant te bereiken. Daar komt nog bij dat Volvo de afgelopen jaren zich heeft losgeschud van het verleden onder de vleugels van Ford en met nieuwe motoren, technologieën en platformen klaar lijkt voor de toekomst. En wie weet behalen de Zweden de prijs volgend jaar wel weer. Met de XC90 T8 (ook een Plug-in Hybrid) zou zomaar eens een opvolger voor de V60 kunnen klaarstaan.  Lees hier verder over de Volvo V60, de prijzen, specificaties en bijtelling! Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.