Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Sportieve snit: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

1 september 2014 - Gigantisch! Dat is in één woord het succes van de Mitsubishi Outlander PHEV in Nederland. Maar dat heeft niet meteen met zijn uiterlijk te maken want daarover zijn de meningen flink verdeeld. Mitsubishi gaat daar wat aan doen. Op de Autosalon van Parijs wordt met de Outlander PHEV Concept-S een sportieve snit toegevoegd aan de hybride-SUV.

Heel veel wil Mitsubishi ons eigenlijk nog niet vertellen. "Meer over de Outlander PHEV Concept-S maken we in Parijs bekend", zo sluit men de paar regels officële persinformatie af. Wat daar verder in staat? Nou, dat de Concept-S een conceptversie van de Outlander PHEV, gekleed in een extra sportief en stijlvol jasje is. Zowel het interieur als het exterieur zijn daarbij aangepast voor een nog uniekere rijbeleving. En dat is waar we het mee moeten doen. Meer informatie dus in Parijs!Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.