Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Schaalmodel lekt Land Rover Discovery Sport uit

24 augustus 2014 - We hebben er weer eentje: een nog te onthullen auto die via een schaalmodel uitlekt. Dit keer is de Land Rover Discover Sport de ongelukkige.

Regelmatig is het bij de Duitsers raak (en dan in het bijzonder Mercedes), maar dit keer hebben de Britten een lek zitten bij een partnerfabrikant in miniaturen. Gelukkig voor Land Rover is de foto van de nieuwe Discovery Sport op schaal niet bijster groot en scherp, waardoor het toch nog enigszins een verrassing blijft als op 3 september aanstaande het doek er officieel van af gaat.

Opvolger Freelander II
Voor wie het nog niet heeft meegekregen: de Discovery Sport is de plaatsvervanger van de Freelander II en het eerste gezinslid van een heuse Discovery-familie dat tegelijkertijd een (sub)merk an sich is geworden. Eigenlijk net zoals Range Rover dat is binnen Land Rover. De uiteindelijke Discovery-familie zal bestaan uit drie modellen: de Discovery Sport, de 'klassieke' Discovery zoals we hem nu kennen en een model tussen deze twee Disco's. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.