Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Kijkje binnenin de Land Rover Discovery Sport

19 augustus 2014 - Op 3 september aanstaande licht Land Rover volledig het doek van de Discovery Sport, de opvolger van de Freelander II die optioneel als 7-zitter te verkrijgen zal zijn. In een van deze drie nieuwe teaserfoto's is goed te zien hoe de stoelconfiguratie bij drie zitrijen verdeeld is.

Zoals was te verwachten is de derde en laatste zitrij van de Discovery Sport enkel bedoeld voor nood of kleine kinderen. Van volwaardige stoelen is immers geen sprake en Land Rover brengt deze optie dan ook niet mooier dan het is. De Britten spreken namelijk keurig over een 5+2-configuratie. Tevens maken we uit de overzichtsfoto op dat de stoelen van de tweede zitrij afzonderlijk van elkaar in te stellen en waarschijnlijk ook in lengterichting te verschuiven zijn. Er kan zodoende gekozen worden voor meer been- of juist meer bagageruimte. Veelzijdigheid is de Discovery Sport, die optioneel is te verkrijgen met een groot, elektrisch bedienbaar panaromisch dak, dus niet vreemd.

Eerstgeborene
Voor wie het nog niet heeft meegekregen: de Discovery Sport is het eerste lid van de toekomstige Discovery-familie die in totaal drie modellen zal bevatten. Binnen afzienbare tijd verschijnen er nog twee grotere modellen. Eentje die parallel aan de Range Rover Sport staat en de opvolger van de Discovery zoals we hem nu kennen: als avontuurlijke neef van de klassieke Range. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.