Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Kwartet speciale Aston Martin Q's op pebble Beach

7 augustus 2014 - Het zijn bezige bijtjes daar bij Q, het maatwerkatelier van Aston Martin. Want niet één uniek aangeklede Aston schittert er tijdens Pebble Beach Concours d'Elegance, maar liefst een heel kwartet, waarvan vooral het kleurenspel bijzonder is.

Laten we beginnen met de speciale V12 Vantage S. Die trekt de aandacht door zijn paarse lak Monterey Pearl, een kleur die zelden ziet op auto's, laat staan een Aston Martin. Q heeft de tint gecombineerd met hier en daar hemelsblauwe accenten. Of we daar zelf zo snel voor zouden kiezen is een tweede, maar apart is het zeker wel en daar is het Q allemaal om te doen: showen dat de meest uiteenlopende klantwensen zullen worden vervuld.

Vanquish
Door naar de Vanquish. De Coupé heeft Q gespoten in de kleur Abor Orange, versierd met details van carbon en hoogglans zwart gelakte wielen. Een heel opvallende kleurencombinatie en het tegenovergestelde van de Vanquish Volante by Q. Die heeft met z'n donkergrijze Frosted Silver-lak en Chestnut Tan lederen interieur een vrij gangbare look. De aankleding van het interieur komt overigens overeen met de DB9 Volante Equestrian, een andere recente Aston Martin by Q.

DB9 Volante
Tot slot de opengewerkte DB9. Aan het interieur op te maken lijkt Q hier een duidelijk statement te willen maken dat Aston Martin niet stellig een merk voor het mannelijke geslacht is. Echter er zullen ongetwijfeld ook genoeg vrouwen zijn die al dat zachtroze iets te veel van het goede vinden. Het Pebble Beach Concours d'Elegance aan de Californische kust vindt steevast plaats op de derde zondag van augustus.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.