Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Chevrolet verspreidt plaagstukje van nieuwe Volt

7 augustus 2014 - Ondanks ietwat teleurstellende verkopen, gunt Chevrolet de Volt toch een opvolger. Die nieuwe generatie wordt gepresenteerd op de NAIAS in Detroit.

De ook wel Detroit Motor Show geheten autotentoonstelling vindt traditioneel meteen aan het begin van elk kalenderjaar plaats. Het duurt dus nog maanden voordat het publiek officieel kan kennismaken met de nieuwe Volt. Toch weerhoudt dat Chevrolet er niet van om nu alvast een teaser te verspreiden. Het stukje Volt " van diens achterklep met geïntegreerde spoiler " is overduidelijk een plaagplaatje ter kennisgeving dat er een nieuwe in aantocht, want verder behoudt Chevrolet zich van ieder commentaar over de auto.

Gematigd succes
Eventjes was het onzeker of Chevrolet wel met een nieuwe Volt zou op komen draven. De Amerikaanse fabrikant had strikt genomen namelijk veel meer " verkopen " van de huidige generatie verwacht. Tot dusver gingen er zo'n 65.000 Volts over de toonbank. Maar de betaalbare Amerikaanse plug-in hybride mag met zo'n aantal nog best van geluk spreken. Z'n Duitse evenknie, de Opel Ampera, komt er een stuk bekaaider van af. Het zou zomaar kunnen dat de Ampera een eenmalige oefening is. Blij is Chevrolet dan weer de klanten die de Volt trekt. Bijna zeven van de tien kopers zou een niet GM-rijder zijn, waaronder een groot deel Toyota Pruis-rijders.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.