Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Volkswagen Amarok kan nog luxer als Ultimate

4 augustus 2014 - Volkswagen heeft een nieuwe topper toegevoegd aan het leveringsgamma van de Amarok, de Ultimate. Die komt nog boven de Highline-uitvoering en is per direct te bestellen.

De Volkswagen Amarok Ultimate is te herkennen aan het iets andere front ten opzichte van minder bedeelde uitvoeringen. Daar is namelijk meer chroom te vinden en achter het koplampglas is, hetzij optioneel, Bi-Xenon en LED-dagrijverlichting actief. Andere ornamenten waaraan de nieuwe gammatopper te herkennen is, zijn de zilvergrijze spiegelkappen, de achterlichtunits met donkere beglazing en kentekenverlichting met LED's, gepolijste 19 inch Aragonit lichtmetalen velgen met 255/55-banden, zilvergrijze bodembescherming met chromen styling bar en hoogglans RVS sidebars langs de dorpels.

Luxer als Highline
Verder onderscheidt de Amarok Ultimate zich door een uitrusting die nog rijker is dan de Highline waarop hij is gebaseerd. Bovenop de voorzieningen van dat model voegt Volkswagen zoal parkeerhulp voor en achter met achteruitrijcamera, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, een alarminstallatie, stoelverwarming voorin en het navigatiesysteem RNS 315 inclusief voorbereiding voor mobiele telefonie. Bovendien is het interieur verfraaid met alcantara stoelbekleding in twee tinten zwart en speciale velours matten.

Prijzen
Motorisch is er keuze uit twee TDI's met 140 of 180 pk vermogen en in combinatie met achterwiel- of vierwielaandrijving. Een handbak is standaard, maar wie dat liever heeft kan het schakelen ook laten verzorgen door een automaat. Die is tegen meerprijs verkrijgbaar.Tot slot de (meer)prijzen. De Amarok Ultimate is te verkrijgen tegen een meerprijs van € 6.250,- voor de Dubbele Cabine (BPM plichtig) en de Plus Cabine (grijs kenteken). Voor de versie met dubbele cabine en langere wielbasis (grijs kenteken) geldt een meerprijs van € 6.900,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.