Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Infiniti Q50 nu ook met benzinemotor

14 juli 2014 - Infiniti zet haar beste beentje voor om de Q50 alsnog in de schijnwerpers te krijgen. Onlangs werd de vanafprijs van de Q50d al stevig gedrukt en nu maakt hoopt het op meer animo door een benzinemotor te introduceren.

De benzinemotor waar het om draait is een 2.0 liter viercilinderturbo met 211 pk en 350 Nm aan koppel, die standaard wordt gekoppeld aan een 7-traps automaat. In deze combinatie bedraagt het gemiddelde verbruik 6,3 l/100 km en de CO2-uitstoot 146 g/km. Een lagere bijtelling zit er dus niet in, maar het geblazen benzinemotor weet wel van wanten. In zo'n zeven seconden moet je ermee vanuit stilstand op 100 km/h kunnen zitten, al zijn officiële cijfers nog niet bekend gemaakt.

Prijzen
De Infiniti Q50 2.0t zoals het model voluit heet zal vanaf de herfst verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen, namelijk Premium en Sport. Opteer je voor de eerste, dan verlangt de dealer € 43.500,- van je. Kies je voor de tweede, dan luidt de vanafprijs € 48.030,-. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.