Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Sport & Night Package voor opgefriste CLS

29 juni 2014 - De Mercedes-Benz CLS-klasse is van nature al een heel statige auto om te zien. Sinds de recente opfriskuur is dat beeld nog verder verstevigd. Franje heeft het sierlijke vierdeurs-coupémodel eigenlijk niet nodig, maar uiteraard is het wel mogelijk te bestellen. Aan de hand van het Sport en Night Package bijvoorbeeld.

Zoals de pakketnaam al enigszins doet vermoeden is het Night Package gericht op CLS-klanten die zich niet zo nodig in de kijker willen spelen. De details die normaliter in chroom zijn gehuld, komen na het bestellen van dit pakket in een zwart-glanzende uitvoering. De grille, spiegelbehuizingen en de (optische) diffuser worden daarin ook meegenomen, zodat de CLS zo onopvallend mogelijk zich door het verkeer weet te loodsen. De inbegrepen 18 inch zijn al evenzo gewoontjes, maar sierlijk. Tegen meerprijs is er 19 inch verkrijgbaar. Verder komt het Night Package nog met getinte ruiten achter en wil Mercedes erbij zeggen dat dit pakket alleen te bestellen is als het AMG Line-pakket daarvoor is aangevinkt. Op de CLS 500-modellen is dat al standaard.

Sportpakket
Het Sport-pakket is het tegenovergestelde van het Night Package. Hiermee scheelt het te verkrijgen uiterlijk vertoon niet eens zoveel van de CLS 63 AMG-uitdossing. Een grote rol van betekenis is daarin weggelegd voor de agressief gestylde 18 inch wielen (of 19 inch tegen bijbetaling). Ook interessant is de mogelijkheid om de 'Direct Control' gestuurde ophanging " met een comfortmodus " te bestellen. Je hoeft er niet voor bij te betalen en de koets reageert minder streng op (korte) oneffenheden. Ondanks een onveranderd vermogen garanderen grotere remschijven voorzien van remschoenen met daarop Mercedes-Benz-belettering voor een grotere stopkracht. Tot slot is een RVS-uitlaatsysteem bij het Sport-pakket inbegrepen. De meerprijzen volgen nog.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.