Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Mercedes onthult AMG Line voor C-klasse Estate

22 juni 2014 - Menig automobilist houdt wel van een sportief voorkomen en daar spelen autofabrikanten handig op in. Zo ook Mercedes-Benz, dat op vrijwel al haar modellen het AMG Line-pakket aanbiedt. De nieuwste C-klasse Estate voegt zich nu ook bij die sportief getinte lijn.

Het hoofdzakelijk cosmetische AMG-pakket van Mercedes-Benz en haar performancepartner uit Affalterbach was al op de C-klasse Limousine te verkrijgen. En nu zijn die opsmuk en prestatieverbeteringen ook op de C-klasse Estate-versie verkrijgbaar, waarbij uitgepakt wordt met vergelijkbare sportbumpers, vlotte zijskirts en een potige diffuser. Ook is de Mercedes-Benz-ster naar de grille verhuist en wordt die, zoals het AMG Line-pakket het tegenwoordig doet, geflankeerd door twee lamellen. Bij de vernieuwde E-klasse deed die look overigens zijn intrede.

Verlaagd rollen
Naast cosmetische veranderingen brengt AMG Line ook prestatie-upgrades met zich mee. Het onderstel profiteert hier bijvoorbeeld van, door met 15 millimeter te worden verlaagd en een stijvere afstelling mee te hebben gekregen. Verder monteert Mercedes geperforeerde remschijven achter de standaard 18 inch wielen en meer eyecandy in de vorm van aluminium raamomlijstingen en -dakrails, evenals een sportstuurwiel.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.