Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

McLaren onthult race-650S op Goodwood

19 juni 2014 - Op het Goodwood Festival of Speed wordt elk jaar wel iets moois onthuld door verschillende autofabrikanten. McLaren maakt daar dit keer deel van uit en neemt twee speciale 650S-en mee.

Voor de mannen van McLaren is Goodwood een thuiswedstrijd en een perfecte aangelegenheid om met iets begeerlijks op de proppen te komen. Naar alle waarschijnlijkheid is het de nieuwe 650S GT3, die de huidige MP4-12C GT3 moet gaan vervangen. De immense achtervleugel en sponsor-decals verraden dat eigenlijk al. Daarnaast zal de 650S GT3 als vanzelfsprekend lichter en scherper zijn dan de 650S, alsook mogelijk motorisch gretiger zijn.

MSO
McLaren is dit jaar ook aanwezig op het Supercar Paddock, met een P1 en iets bijzonders van McLaren Special Operations (MSO), de personaliseringsafdeling van het merk. Die dames en heren hebben een normale 650S onder handen genomen en er iets extra bijzonders van gemaakt. Misschien is het dit prachtige exemplaar dat MSO ons eerder voorschotelde wel.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.