Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Lotus-importeur Van der Kooi verhuisd

18 juni 2014 - Van der Kooi Sportscars, de Nederlandse importeur van Lotus en Caterham met vertrouwde locaties in Lochem en Amsterdam, heeft een nieuw adres. Aan de A27 bij Houten is een moderner en groter pand betrokken om de activiteiten meer ontplooiingsruimte bieden. En dat werpt meteen zijn vruchten af, want Van der Kooi neemt voortaan ook het importschap van het merk Zenos op zich.

Van der Kooi's onderkomen centraal in Nederland is tevens in staat de werkzaamheden uit te breiden met onder meer een aparte divisie voor de restauratie van klassieke, Engelse sportwagens, een kantoorunit voor gasten en de inrichting van een ruime, moderne werkplaats. Om de opening van het nieuwe adres extra luister bij te zetten zal die worden verricht worden door niemand minder dan Clive Chapman, zoon van de zeer gerespecteerde Lotus-oprichter Colin Chapman. Ter gelegenheid van de heugelijke opening zullen, naast de reguliere modelprogramma's, tevens diverse exclusieve auto's opgesteld staan, zoals een Lotus F1-auto, de Caterham Aero, de old school Noble M600 en, natuurlijk, de allereerst Zenos, de E10. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.