Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Jaguar-Land Rover richt maatwerkafdeling op

12 juni 2014 - Merken als Porsche en BMW pakken er al groots mee uit en dat succesniveau hoopt Jaguar-Land Rover nu ook te benaderen. Met de nieuw opgezette Special Operations-afdeling bieden beide Britse merken hun klanten namelijk meer keuzes dan voorheen.

Wat een maatwerkatelier annex personaliseringsafdeling doet, weten we allemaal. Special Operations pakt het niet anders aan en gaat de koper van een Jaguar of Land Rover overtuigen hun auto volledig custom (of bespoke, zoals de Engelsen zo mooi zeggen) te laten samenstellen. Zo kan men vrijwel elk gewenste lakkleur laten maken en aanbrengen, zijn er bijzondere soorten leder en houtsoorten, en kan elke klant de kleinste details naar wens veranderen.

Zelfstandig
Toegegeven, volledig nieuw is Special Operations niet, maar de afdeling treedt nu wel meer op de voorgrond. Voorheen was het slechts een klein groepje medewerkers dat voor de veeleisende klant extra werk verzette. Dat kleine groepje wordt nu flink uitgebreid naar 150 man, die dus ook veel meer klanten op hun wenken kunnen bedienen.In een eigen technisch centrum gaan die honderdvijftig specialisten naast het verfraaien van normale productiemodellen ook op een Heritage-afdeling aan de slag. Die onderhoudt klassieke Jaguars en Land Rovers en kan deze desnoods tot in de puntjes restaureren. Ook kan Special Operations in samenwerking met de klant een compleet eigen automobiel ontwikkelen, à  la Ferrari SP.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.