Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Nieuwe BMW X6 ligt op straat

4 juni 2014 - Tot grote ergernis van BMW is de nieuwe X6 eerder dan gewenst onder de volle aandacht gekomen. Dit zijn de eerste foto's van de twee generatie!

Eind 2007 boorde BMW met de X6 het avant-la-lettre-segment van de Sports Activity Coupe aan. Onmiddellijk sloeg deze nicheklasse met daarin kruisbestuivingen tussen een SUV en een coupé aan, maar gek genoeg kent de X6 tot op heden een monopoliepositie. Al is er dan eindelijk concurrentie in aantocht. Waar de Mercedes-Benz MLC echter nog volledig tot wasdom moet komen, is de BMW X6 al aan zijn tweede generatie toe. Dit is 'm.

Grote X4
Waarom een succesvol model over een andere boeg gooien als deze (nog) alleenheerser in zijn klasse is? Is dat niet risicovol en bovendien heeft de X6 met zijn oorspronkelijke looks een zeer herkenbare identiteit aangemeten. De nieuwe X6 is dus meer van hetzelfde, maar desalniettemin in lijn gebracht met nieuwere BMW's, zoals natuurlijk de nog te lanceren X4 en de X5. Van die laatste deelt de X6 ook weer grotendeels zijn techniek, inclusief beschikbare motoren en een sterk overeenkomstig dashboard. Binnenkort meer"¦ Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.