Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Doe maar Exclusive: Porsche Panamera

25 mei 2014 - Eén zwaluw maakt nog geen zomer, en één zwarte Panamera Exclusive maakt het vierdeurs-coupémodel dus ook nog geen onnozele auto. Maar als Porsche er een traditie van maakt om om de haverklap Exclusive's te presenteren, gaat de charme er wel een beetje van af.

Kort na de Exclusive-edities van de 911 Turbo Coupé, 911 Turbo Cabriolet, Macan S en de Boxster S, richt Porsche nu de schijnwerpers op de Panamera Exclusive. Het betreft een Turbo S-uitvoering, gehuld in Jet Black Metallic en voorzien van donker getinte lichtunits, zwarte eindpijpen en glossy-zwart gespoten, 20 inch velgen met daarachter als vanzelfsprekend heftig constaterende remklauwen. Net als bij de goudkleurige 911 Turbo zijn deze in felgeel gespoten.

Gedurfd
Van nauwelijks kleuren bekennen aan de buitenzijde, is aan de binnenzijde geen sprake. Daar is zwart juist ondergeschikt aan het vele rode leder. Zelfs de stoelbehuizing en die van de infotainment-schermen achter de hoofdsteunen zijn in deze vurige kleur uitgevoerd. Gedurfd. Verder is de Panamera Exclusive aangekleed met onder Porsche-klanten populaire accessoires als het Sport Chrono Package, te herkennen aan het klokje bovenop het dashboard, witte tellers, verlichting dorpels en speciale vloermatten en voetpedalen. Naar de prijs moet je niet vragen, want die communiceert Porsche nooit in het openbaar. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.