Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

20 mei 2014 - Genoten hebben we van onze kennismaking met de nieuwe BMW M3 Sedan en M4 Coupé. Enige puntje van kritiek was eigenlijk de geluidsbeleving in het interieur. Bij de M4 Cabriolet is dat ongetwijfeld beter voor elkaar. Je moet er alleen wel 11 mille extra voor over hebben ten opzichte van de M4 Coupé.

Wie direct bestelt kan nog net deze zomer genieten. De M4 Cabriolet komt namelijk op 6 september bij de dealers aan, waarna meteen de eerste exemplaren kunnen worden afgeleverd. Kostprijs? € 116.225,- voor de versie met automatische M-DCT met dubbele koppeling, dé versnellingsbak die je moet hebben. Toch liever een handbak, dat kan ook. De vanafprijs ligt met exact € 117.000,- dan ietsje hoger.

Uitrusting
De M4 Cabriolet mag op bijvoorbeeld regenachtige dagen misschien wat frisjes aandoen, BMW heeft ervoor gezorgd dat kopers er toch warmpjes bijzitten. De standaard uitrusting omvat namelijk naast een hardtop die in 20 seconden opent of sluit (tot 18 km/h), het navigatiesysteem Professional inclusief ConnectedDrive Services, BMW TeleServices Emergency Call en een Harman Kardon Surround Sound System. Tevens is iedere M4 Cabrio voorzien van adaptieve LED-koplampen, Park Distance Control, elektrisch verstelbare en verwarmbare sportstoelen en een alarmsysteem klasse 3. En laten we natuurlijk die machtige 3.0 liter zes-in-lijn met twee turbo's niet vergeten die, via het Active M Differentieel, op elk gewenst moment de boel behaaglijk kan opstoken. 431 pk en 550 Nm levert het nagelnieuwe M-blok, waarmee in 4,4 seconden naar de 100 km/h gesneld kan worden. Wie rustig rijdt zou een gemiddeld brandstofverbruik tussen de 8,7en 9,1 liter per honderd kilometer kunnen halen, volgens BMW. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.