Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Porsche Exclusive voor Boxster (S)

18 mei 2014 - Bij Porsche is de keuze reuze. Wordt het een Boxster, een Boxster S, een Boxster GTS of, vanaf heden, een Boxster van maatwerkatelier Porsche Exclusive?

Tussen het instapmodel met 2.7 liter zescilinder-boxer en het topmodel, de Boxster GTS, zit een prijsverschil van 23 mille. Als 265 pk meer dan voldoende is een geldbedrag dat je ook kunt spenderen aan allerlei accessoires van Porsche Exclusive om jouw Boxster helemaal eigen te maken.Met Riviera Blue op de carrosserie bijvoorbeeld, een frisse kleur die je terug laat komen in de zitvlakken. Of wat te denken van een set 20 inch wielen, een verlaagd sportonderstel en het racy Sport Chrono Package. Nog geld over? Dan zijn geborstelde aluminium details misschien een manier om het interieur te verfraaien. Geborduurde Porsche-emblemen in de hoofdsteunen kan ook. Zelfs verlichte dorpels behoren tot de mogelijkheden, of zeg maar gerust alles, zolang je maar betaalt.

Net geen 280
De hier (links) getoonde Boxster Exclusive is overigens gebaseerd op de S-uitvoering. De prijs daarvan begint bij 80 mille, maar dan kan je wel buigen over een 3.4 liter boxermotor met 315 pk en 360 Nm. Gekoppeld aan een handbak kan deze in een uiterst vlotte 5,1 seconden naar honderd spurten en een topsnelheid van 279 km/h bereiken.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.