Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Gelimiteerd actiemodel: Land Rover Evoque SD4 Dynamic

5 mei 2014 - In een oplage van 25 stuks mag Land Rover Nederland een Limited Edition-pakket voor de Range Rover Evoque SD4 Dynamic verdelen. Wat daar de meerwaarde van is? Een erg rijke uitrusting met een klantenvoordeel van € 4.560,-.

Wie de standaarduitrusting van de Range Rover Evoque SD4 Dynamic nog niet toereikend vindt zal van het LE-pack ongetwijfeld blij worden. Want zo'n beetje elk denkbare optie zit erbij inbegrepen. Zo is het gelimiteerde actiemodel te herkennen aan de 20 inch Shadow Chrome-velgen, het glazen panoramadak en de RVS-dorpellijsten. Maar dat is nog maar het tipje van de sluier, want binnenin de auto merk je pas echt de meerwaarde. Ten eerste betreed je met Keyless Entry de auto zonder je sleutel in de hand te hoeven nemen en neem je plaats op verwarmbare voorstoelen. De voorruit, ruitensproeiers en de stuurwielrand zijn eveneens verwarmbaar. Eenmaal op je plaats bedien je via het 8 inch TFT-scherm je navigatie en multimedia met je vingers óf je stem, want spraakbediening behoort ook tot de uitgebreide uitrusting van de Limited Edition.

Rijcomfort
Alles ingesteld op het TFT-scherm? Tijd om te rijden. Automatische airco houdt de cabine op temperatuur en zaken als een automatisch dimmende binnenspiegel en grootlichtassistent vergroten het rijgemak. Aangekomen op je bestemming parkeer je eenvoudig met de achteruitrijcamera en parkeersensoren, die zowel voor als achter aanwezig zijn. Je komt dus niets tekort met dit LE-pakket en als kers op de taart biedt Land Rover het aan met een aanzienlijk klantvoordeel. Met een meerwaarde van € 5.000,- moet het namelijk een voordeel van € 4.560,- opleveren, al zijn prijzen van het pakket nog niet bekend.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.