Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

8 april 2014 - Waar Mercedes vaak als eerste is om een niche te vullen, bleef BMW lang de enige met een SUV met coupé-daklijn in het modellengamma. Mercedes komt nu echter met een antwoord op de BMW X6, in de vorm van de Concept Coupé SUV. Hier het eerste levensteken!

Met deze eerste foto toont Mercedes alvast een glimp van de Concept Coupé SUV die naar alle waarschijnlijkheid als MLC in productie zal gaan. Een naam die overigens al een tijdje rond ging bij Mercedes. In 2011 vernamen we namelijk al van de Duitsers dat ze iets in de pijplijn hebben. Al snel werd bekend dat 2015 het eerste productiejaar wordt, dus haast om het publiek op te warmen is geboden. Niet geheel toevallig start die productie overigens in Amerika, waar BMW het best verkopende niet-Amerikaanse merk is. Dat steekt Mercedes en daarom gaan ze de beoogde MLC in de fabriek van Tuscaloosa in Alabama produceren.

Geen debuut in USA, maar in China 
Gek genoeg toont Mercedes deze conceptcar niet op de beoogde afzetmarkt. Ze passeren de New York Auto Show namelijk en hebben Auto China in Peking gekozen om de Concept Coupé SUV te etaleren. Op 20 april worden alle primeurs daar getoond, dus dan weten we ongetwijfeld meer. Stay tuned.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.