Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Rolls-Royce Ghost facelift treedt aan

25 februari 2014 - Series II, dat is hoe Rolls-Royce het noemt wanneer haar modellen een facelift ondergaan. Zo ook bij de Ghost, die na zijn debuut op de Autosalon van Genève als Ghost Series II geproduceerd zal worden.

Als Series II zijn er op het eerste oog geen grote wijzigingen doorgevoerd en blijft de Ghost z'n kenmerkende lijnenspel behouden. En dat is maar goed ook, want dat is waar Rolls-Royce, en de Ghost in het bijzonder, zo sterk in is; de luxe limo trekt overal wel de aandacht naar zich toe, maar niet om zijn schreeuwerige design. Dat doet Rolls toch altijd wel erg goed, pure klasse uitstralen zonder het ordinair te maken. Geheel in lijn met die filosofie is deze facelift.

Subtiele wijzigingen
De grootste optische wijzigingen vinden we in de koplampunits. Die zijn hertekend en hebben voortaan een subtiele ronding. Ook zijn ze volledig uitgevoerd met LED-techniek. Verder krijgt de neus van de Ghost een strakkere voorbumper en is de grille subtiel gewijzigd. Binnenin de cabine eveneens wat kleine wijzigingen. De stoelen zijn zowaar nóg comfortabeler geworden en het infotainment-systeem heeft een software-update gekregen voor betere connectiviteit.

Meer opties
Het was bij Rolls-Royce al niet behelpen qua opties en personaliseringsmogelijkheden. Het merk noteerde afgelopen week nota bene een record aan 'Bespoke' orders, oftewel klanten die hun nieuwe Rolls precies zo samenstellen als ze zelf willen. Desondanks voelt het Britse luxemerk er wel wat voor om nog meer opties aan te bieden. Voortaan is de Ghost met nieuwe lakkleuren te bestellen, evenals met een groter assortiment aan houtsoorten dan voorheen. Extra keuze in velgen is tevens aangekondigd. De Rolls-Royce Ghost facelift is volgende week op de Autosalon van Genève te bewonderen. Tot die tijd moeten we het helaas stellen met deze ene detailfoto.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.