Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Verrassend: McLaren 650S overtreft juist 12C

11 februari 2014 - Zagen we die even niet aankomen! Geen probleem, wij houden wel van een aangename verrassing. En aangenaam, dat lijkt de aanstormende McLaren absoluut te worden. Want waren we helemaal in de veronderstelling dat het om een nieuwe instapper ging, blijkt het om een model te gaan die tussen de MP4-12C en P1 wordt gepositioneerd.

De naderende McLaren zal tijdens de autoshow in Genève onthuld gaan worden als 650S. Maar of dit 'tussenmodel' ook definitief zo gaat heten en of we het getal in die naam mogen zien als een verwijzing naar het motorvermogen, dat kunnen we niet zomaar aannemen. De Britse sportwagenfabrikant springt vooralsnog uiterst summier om met concrete informatie.We moeten het voor nu doen met de mededeling dat de McLaren 650S, die hiervoor als P13 door het leven ging, 'doelbewust is ontwikkeld om de enthousiaste bestuurder te prikkelen met luxe en sensatie, en dat al vooraf te kennen geeft aan de hand van z'n uitgesproken design'.

Ezel
Van dat laatste hadden we al wat lucht gekregen, want McLaren heeft zelf toegegeven dat de uitstraling van de MP4-12C nogal braaf is. Met de wulpse P1 hebben ze die 'fout' meteen gecorrigeerd en gelukkig schuilt er in McLaren geen ezel die zich daaraan nogmaals stoot. Binnenkort meer. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.