Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Audi A4 en A5 ultra pakken 20% bijtelling

3 februari 2014 - Met de introductie van ultra-modellen op basis van de A4 en A5 weet Audi de beide modellen in aanmerking te laten komen voor 20% bijtelling. De vernieuwde 2.0 liter TDI-motor is op tal van fronten aangepast om nog schoner en zuiniger zijn werk te doen.

Op dit moment mist Audi bij zowel de A4 alsook de A5 een versie met 20% bijtelling. En dat is hard nodig om in dit segment competitief te zijn. De ultra-modellen komen dan ook als geroepen. In de A4 zien we dat de sedan leverbaar is met een 2.0 TDI met 136 en 163 pk die dankzij hun CO2-uitstoot van respectievelijk 104 en 109 g/km voldoende is om in aanmerking te komen voor de felbegeerde bijtellingscategorie. In de A4 Avant komt alleen de 136 pk sterke versie daarvoor in aanmerking.

20% bijtelling voor A5 Coupé en Sportback
Bij de A5 zien we zowel de Coupé alsook de Sportback richting de 20% kruipen. Aangedreven door de 163 pk en 400 Nm sterke 2.0 TDI scoren ze respectievelijk 109 en 111 g/km en mogen zich daarmee ook gelukkig prijzen met 20%.

A6 ultra
Audi presenteert tevens een ultra-uitvoering van de A6. Zowel de sedan als de Avant zijn leverbaar met een 190 pk sterke versie van deze zelfde 2.0 TDI, maar vallen met hun uitstoot van 114 en 119 g/km precies buiten de prijzen. Wel heel gunstig voor Nederland is de eind vorig jaar gepresenteerde A3 ultra. Die scoort 14% bijtelling!Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.