Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Kampioenseditie: MINI Countryman Champ Edition

19 januari 2014 - Met een volledig bezet podium had MINI de Dakar 2014 niet glorieuzer op zijn naam kunnen schrijven. 'Dat verdient onmiddellijk een speciale editie', dacht de Nederlandse importeur van het merk. Maak kennis met de Champ Edition, uiteraard gestoeld op de Countryman.

Voor zover bekend is de MINI Countryman Champ Edition enkel voorbehouden aan de Nederlandse markt. De in dieprood gehulde kampioenseditie heeft de Business-uitvoering als basis, maar ter ere van MINI's derde zege op rij wordt deze aangevuld met MINI Wired, 17 inch wielen in mat antraciet, zilver of zwart en BiXenon-koplampen in een zwarte behuizing. Automatische airconditioning en een in de carrosseriekleur meegespoten achterspoiler behoren ook tot de Champ Edition, stuk voor stuk extra's die normaliter ook op de Countryman te bestellen zijn maar waar de MINI-dealer dan een meerprijs van € 2.900,- rekent. De tijdelijke Countryman Champ Edition is er vanaf € 27.995,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.