Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

15 januari 2014 - Dikwijls is het nog behoorlijk schimmig binnen welke termijn we nieuwe modellen van een fabrikant mogen verwachten. Daimler-baas Dieter Zetsche schept alvast wat duidelijkheid en laat weten dat we bij Mercedes-Benz in 2014 in ieder geval drie nieuwe modelvarianten tegemoet kunnen zien: de nieuwe S-klasse Coupé en de S500- en C300 plug-in hybride.

Het fraaiste model dat we van de heren uit Stuttgart mogen verwachten is zonder twijfel de nieuwe S-klasse Coupé, hét nieuwe vlaggenschip van Mercedes. Op de IAA in Frankfurt liepen we al kwijlend rond bij het bezichtigen van de Coupé-concept en we zijn derhalve zeer benieuwd wat Mercedes met het productiemodel in petto heeft. Daimler-gezagvoerder Dieter Zetsche benadrukt dat we daar eind dit jaar inzicht in krijgen, zo laat hij weten in een gesprek met Autocar op de NAIAS in Detroit.

Plug-in
Naast de komst van die begeerlijke coupé mogen we dit kalenderjaar eveneens twee nieuwe plug-in hybride's van Mercedes verwelkomen. We wisten reeds dat we de S500 plug-in hybrid, met een uitstoot van slechts 69 g/km en derhalve 14%-bijtelling, mochten verwelkomen. Maar ook de kakelverse C-klasse krijgt een stekkeraansluiting. De nieuwe C300 is de eerste gegadigde die hem mag ontvangen. Nog dit kwartaal zal de S500 plug-in het Europese vasteland betreden, later dit jaar volgt de C300. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.