Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Corvette Z06 breekt vroegtijdig los

11 januari 2014 - Hoe vlot de Corvette Z06 ook zal zijn, het internet verslaat de Amerikaanse bruut met gemak. De nieuwe telg van Corvette is namelijk één dag voor zijn debuut op de Detroit Motor Show gelekt.

Agressief, krachtig en haast adembenemend gevaarlijk. Het zijn slechts de eerste woorden die we kunnen bedenken bij het zien van de gelekte beelden van de Corvette Z06. Het lijkt alsof de ontwerpers de vrij hand hebben gekregen om de reguliere Corvette Stingray van alle mogelijk visuele spierballen te voorzien. Het resultaat is een imponerende Amerikaanse spierbundel die oogt alsof hij Italiaanse sportwagens rauw lust.

600+ pk
Waarmee hij de Europese concurrentie precies zijn achterste wil laten zien is nog niet duidelijk. Uiteraard gaat het om een forse V8-voorhamer in de neus, maar van hoeveel vermogen deze exact voorzien wordt is onbekend. Dat het echter om een getal van boven de zeshonderd gaat is zeer aannemelijk. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de officiële details, morgen openen de beursdeuren in Detroit al. Nog even geduld!Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.