Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

BMW trakteert op automaat

8 januari 2014 - Terwijl vrijwel alle merken het zwaar hadden in 2013, wist BMW quitte te spelen ten opzichte van 2012. Als dank daarvoor " hoewel dit voor bestaande klanten als mosterd na de altijd komt " levert BMW Nederland het gehele eerste kwartaal van dit jaar gratis een automatische transmissie op al haar modellen.

Dat we dat nog mee mogen maken. BMW, het merk dat notabene diens bovengemiddeld sportieve imago te danken heeft aan het pleiten voor optimale controle voor de bestuurder, trakteert op een automatische transmissie. Anderzijds is hier wat voor te zeggen, want de tijdelijk gratis automaat betreft in alle gevallen de bejubelde 8-traps transmissie van ZF. En die heeft naast een comfortabele en iets zuinigere, ook een sportieve kant. De schakeltijden ervan zijn immers korter dan een mens deze met de hand zou kunnen realiseren.

Fikse korting
Voor wie toch al van plan was zijn nieuwe BMW te bestellen met de achttraps automaat levert de tijdelijke actie van BMW ineens een voordeel op dat " afhankelijk van het gekozen model " op kan lopen tot een kleine vier mille. Andere type klanten hebben meer keus voor hetzelfde geld. Voor de zakelijke rijder zit er zelfs nog een extra voordeel aan, want de 116d, 118d, 120d, 220d Coupé en 320d EDE vallen juist dankzij de automaat prompt in de bijtellingcategorie van 20%.

Uitzonderingen
De 'automaat-actie' van BMW loopt tot de maand april, al zijn er ook uitzonderingen: de 114i, 116d EDE, 118d xDrive, 120d xDrive, 318d xDrive en X1 sDrive20d EDE zijn à¼berhaupt niet leverbaar met deze versnellingsbak.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.