Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

8 januari 2014 - Wordt het Detroit of toch Genève? Zeker is in elk geval dat de introductie van een nieuwe 911 Tagra niet lang meer duurt. Deze ogenschijnlijk eerste officiële foto van die Porsche is daarvan het zoveelste bewijs.

Vele alleszeggende spyshots en gelekte patenten gaven al het teken dat we ons kunnen gaan opmaken voor een nieuwe 911 Targa. Veel is daarover al geschreven en gespeculeerd, dus daar laten wij het bij ondanks het opduiken van deze wat lijkt een legitieme afbeelding te zijn. De officiële onthulling van het model, dat veel historie met zich meedraagt, kan gewoonweg niet lang meer op zich laten wachten. Wij zetten in op een presentatie begin volgende week tijdens de persdagen van de NAIAS in Detroit. De 911 Targa was van meet af aan namelijk vooral gewild in Amerika. En anders wordt het gewoon Genève en krijgt de autominnende Europeaan de primeur. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.