Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Ferrari's LMP1-auto al in ontwikkeling?

5 januari 2014 - Enkele weken geleden scheen Ferrari-baas Luca Di Montezemolo de deur naar het hoogste niveau tijdens de 24 Uren van Le Mans op een kier te hebben gezet en wat duikt er nu ineens op: een mysterieus prototype.

De terugkeer van Ferrari in de LMP1-klasse van de beroemde 24 uursrace kan ons niet snel genoeg gebeuren, maar het gespotte, best apart gecamoufleerde prototype is vrijwel zeker niet een concrete aanloop naar die wens. Daarvoor wijkt het design van de auto teveel af van de LMP1-racers zoals die er vandaag de dag bij rijden. Zo van een afstandje doet de bolide zelfs ietwat geknutseld aan en dat is het laatste waarvan we Ferrari willen betichten als ze iets ondernemen. Wat voor Ferrari het dan is, is ons een raadsel. Bron: autosprint.corrieredellosport.itKijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.