Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Zelf met een T-Ford rijden? Het kan!

31 december 2013 - Het Amerikaanse Gilmore Car Museum biedt vanaf heden de mogelijkheid om rijles te krijgen in een T-Ford. Een hele belevenis om in een 100 jaar oude auto te mogen rijden en onder professionele begeleiding bovendien alle facetten van de auto te leren kennen.

Het zou voor ons een droom zijn om eens in een legendarische auto als de Ford Model T, in ons land beter bekend als T-Ford, te kunnen rijden. Het was immers de auto die de automobiele geschiedenis een duw in de rug heeft gegeven richting serieproductie en de automobiel bereikbaar maakte voor een groot publiek. Het Gilmore Car Museum wil nu in diezelfde trend het rijden in een T-Ford bereikbaar maken voor de liefhebber. In 2014 heeft het museum tien sessies gepland waarbij plaats is voor 18 'leerlingen' per keer. In twee en een half uur leer je onder meer de auto met de hand te starten en met de handkoppeling om te gaan alsook een rondje te maken over het museumterrein. En dat allemaal voor slechts $ 95,-.

Automobiele belevingswereld
Het Gilmore Car Museum is gelegen tussen Detroit en Chicago en kent een immense automobiele geschiedenis. Het terrein bestaat uit meerdere gebouwen waar in totaal 400 bijzondere voertuigen uit het verleden staan opgesteld. Meer informatie vind je op de website van het Gilmore Car Museum. Als je een keer in de buurt bent...Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.