Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

2de operatie verbetert situatie Schumacher

30 december 2013 - Na het uitvoeren van een tweede operatie is Michael Schumacher iets aan de betere hand. Dat stemt positief, maar de artsen lieten weten dat de sportlegende nog altijd niet buiten levensgevaar is.

'De komende uren zijn cruciaal voor onze strategie', zei Jean-Franą§ois Payen. Het hoofd van de anesthesie-afdeling van het ziekenhuis in Grenoble waar Schumacher is opgenomen zei dit kort na een tweede, twee uur durende operatie aan het hoofd van de 7-voudig Formule 1-kampioen.

Bloeduitstorting
De operatie werd uitgevoerd vanwege een ontstaande bloeduitstorting die ongewenste druk uitoefende op de linkerzijde van Schumacher's hoofd. 'Na de ingreep verminderde die druk', zei Payen, die eraan toevoegde dat het om een risicovolle operatie ging, maar na goed overleg met de familie is besloten die toch uit te voeren om Schumacher aan de betere hand te krijgen. Dat lijkt gelukt, al kunnen de artsen pas in de loop van de komende 24 uur daadwerkelijk daarover een beter, maar nog altijd gematigd positief oordeel vellen. 'We hebben in elk geval wat tijd gewonnen'. Michael Schumacher kwam tijdens het skiėn afgelopen zondag zeer ongelukkig ten val tegen een rots in de Franse Alpen. Hoewel hij een helm droeg, was de klap kennelijk zo hard dat de Duitser er niet ongeschonden afkwam.  Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.