Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

'Michael Schumacher vecht voor zijn leven'

29 december 2013 - Een dag na de ernstige botsing tegen een rots tijdens het skiën is de toestand van Michael Schumacher nog steeds kritiek. 'Hij vecht voor zijn leven' werd er gezegd tijdens een ingelaste persconferentie.

De (race)wereld werd gisteren opgeschrikt toen duidelijk werd dat 7-voudige Formule 1-kampioen, Michael Schumacher, tijdens het skiën in de Franse Alpen ongelukkig met zijn hoofd tegen een rots belandde. 'De helm die hij droeg heeft zijn leven gered', luidden de woorden van de arts tijdens de zonet gehouden persconferentie. 'Michael Schumacher verkeert echter nog altijd in kritieke toestand. Hij vecht voor zijn leven en we kunnen nog niet zeggen wat de verwachtingen zijn. We bekijken de situatie per uur'.Schumacher ligt in het ziekenhuis van het Franse Grenoble, waar ook zijn vrouw, zijn zoon en dochter en zijn oud-teambazen Jean Todt en Ross Brawn naartoe zijn gesneld zodra ze het verschrikkelijke nieuws hoorden. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.