Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Mercedes vs. Jaguar

22 december 2013 - Wat begon met een geniale commercial van Mercedes-Benz - waarin het met een kip duidelijk wil maken hoe grandioos hun Magic Body Control-systeem wel niet werkt - is inmiddels uitgelopen op een kat-en-muis-gevecht met Jaguar, nadat dit Engelse merk op evenzo briljante wijze de oorspronkelijke reclamespot onderuit wist te halen. Maar Mercedes laat het daar niet bij zitten en komt met een counteraanval op hun Facebook-pagina.

Heb je de originele reclamespot van Mercedes-Benz met de kip gemist? Geen nood, via deze link kun je die alsnog bekijken en hier vind je de tegenreactie van Jaguar op die commercial. Hopelijk kun je er alsnog smakelijk om lachen, zoals wij dat nog steeds doen. Bovendien zijn we natuurlijk uiterst benieuwd of, en zo ja, met welk antwoord Jaguar hierop komt.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.