Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Orderboeken Bentley Continental V8 S geopend

5 december 2013 - Bentley heeft er weer een pijlsnel model bij en daarvan zijn de orderboeken reeds geopend. De nieuwe Continental V8 S is er vanaf € 219.795,-.

De Bentley Continental V8 S slaat met z’n 528 pk een brug tussen de 507 pk sterke S-loze Continental en het absolute prestigemodel binnen het leveringsgamma, de variant met exclusieve W12-motor. De vraagprijzen voor de Britse nieuwkomer zijn dan ook mediaan te noemen, al zitten ze dichterbij die van het basis- dan het topmodel met 575 pk.

Tien mille
Globaal kost de V8 S zo’n tien mille meer dan de S-loze versie. Zo is de Continental V8 S Coupé er vanaf € 219.975,- en voor de V8 S Convertible vraagt Bentley een som van € 241.979,-. Naast een krachtigere achtcilinder zijn de S-modellen bedeeld met kortere en stijvere veren, waardoor de auto’s één centimeter dichter tegen het asfalt zijn komen te liggen, en een aangescherpte stuurinrichting. Verder werden de elektronische dempers opnieuw gekalibreerd en heeft ook de achterste stabilisatorstang aanpassingen ondergaan voor een hogere stabiliteit. Vanwege deze tweaks, die meer controle over de auto garanderen, durfde Bentley het gerust aan de teugels van de stabiliteitscontrole wat minder strak aan te trekken. Hierdoor zou de auto speelser aanvoelen. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.