Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Bomvolle Mercedes-Benz GLA Edition 1 trapt af

24 oktober 2013 - Mercedes-Benz heeft er een traditie van gemaakt elk nieuw model als Edition 1 te lanceren. Ook de GLA-klasse die in maart 2014 bij de dealer binnenrijdt krijgt zo'n exclusief sausje.

De Edition 1-uitvoeringen staan voor nieuw gelanceerde, exclusief aangeklede Mercedessen voor snelle beslissers. Als dank voor het vertrouwen kleedt Mercedes de Edition 1 standaard een stuk luxueuzer aan zonder daarvoor de reguliere meerprijzen te vragen.

Bomvol
Zo onderscheidt de GLA Edition 1 zich van de normale GLA’s in het leveringsprogramma door veel sierlijke uiterlijke en interieurdetails. Zo kun je de speciale editie onder andere herkennen aan de optische bodembescherming, verchroomde dakrails, 19 inch AMG-wielen in hoogglans zwart, zwarte buitenspiegels en sierlijsten en een zwarte lamel in de radiatorgrille met chroomaccenten. Verder komt de GLA Edition 1 met Bi-Xenon-koplampen, en donker getinte ramen vanaf de B-stijl, exclusieve Edition 1-stoelen, afgewerkt in nootbruin leer en Alvorada-stof met mocassin stiksels, een 3-spaaks multifunctioneel sportstuur, aluminiumaccenten, zwarte hemelbekleding en het Licht- & Zicht-pakket. Bovendien zijn de geleverde lakkleuren Cirruswit, Orientbruin metallic, Mountaingrijs metallic en Designo Magno Mountaingrijs (vanaf de herfst van 2014) exclusief voor de ‘1’. De speciale uitvoering is verder herkenbaar aan een speciaal embleem op de voorste flanken.

Motoren
De GLA Edition 1 kan gecombineerd worden met meerdere krachtbronnen. De 1.6 en 2.0 liter viercilinder-turbobenzines lopen qua vermogen uiteen van 156 tot 211 pk, terwijl dat bij de diesels van 136 tot 170 pk is. Een handbak is standaard, een 7-traps automaat optioneel. Let wel, de Edition 1 zal slechts een jaar na de marktlancering van de GLA in maart 2014 geleverd worden. Bestellen kan vanaf volgende maand. De vraagprijs moet nog volgen.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.