Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Jeep blijft koel met Wrangler Polar Edition

2 september 2013 - Op de voorste spatborden van deze Jeep Wrangler prijken de coà¶rdinaten 78 graden Zuid en 106 graden Oost. Hier ligt Vostok, Antartica. Met -89,2 graden Celsius de koudste plek op aarde en het terrein waar deze Jeep Wrangler Polar Edition op geïnspireerd is.

De Wrangler Polar Edition is een speciale versie van de terreinbeul van Jeep en zal ook te zien zijn op de IAA in Frankfurt. Met zijn Hydro-blauwe kleur, 18 inch Gloss Black-velgen en een flinke powerdome op de motorkap is het een robuuste verschijning. Verder valt de Wrangler op door de meegespoten hardtop, nieuwe grille en diverse Polar Edition-accenten zoals de striping. Kijken we binnenin dan zien we de standaard verwarmde zwart-lederen zetels met witte sticksels met Polar-logo en een aangepast instrumentarium met eveneens het Polar-embleem.

Krachtige motoren
De Polar Edition krijgt standaard een achter-differentieel mee voor optimale tractie en zal in het eerste kwartaal van 2014 leverbaar zijn als twee- en vierdeursvariant. Als aandrijving bestaat de keuze uit een 2.8 liter turbodiesel met 200 pk of een 3.6 liter zescilinder-benzine met 284 pk, in combinatie met een 5-traps automaat of handmatige bak.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.