Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Voor de fijnproever: BMW X5 Individual

1 september 2013 - Ook op de nieuwe BMW X5 heeft de Beierse fabrikant haar Individual-programma losgelaten. Met af-fabriek geleverde exclusieve opties, die niet in de gewone prijslijst staan, is de X5 Individual er echt eentje voor de fijnproever. Ook zijn er nieuwe producten aan BMW Accessoires toegevoegd.

Het is een veelgebruikt foefje. Een autofabrikant die met andere lakken, velgen en verschillende accessoires een model van bovengemiddelde exclusiviteit wil voorzien. Ook BMW gebruikt die truc en als laatst in de vorm van de nieuwe X5 Individual. Wie voor dat model gaat kan ineens ook kiezen voor de exclusieve metallic-kleuren Ruby Black en Pyrit Brown. Ook niet in de reguliere prijslijst staan de 20 inch velgen met V-spaak design, de Merino-zetels in de kleuren Amaro Brown of Criollo Brown en voorzien van piping in contrasterende kleur.



BMW Accessoires
Naast de nodige uiterlijke verfijning binnen het Individual-programma stelt het merk ook een scala aan originele BMW Accessoires beschikbaar. Zo zijn er de ski- en snowboardtassen die het zeulen van de wintersportbagage comfortabeler moeten maken. De tas loopt van de kofferbak naar voren en biedt zo plaats aan maximaal vier paar ski’s of drie snowboards. De helmen, handschoenen en skiboots kunnen dan weer in een andere Individual-tas gedragen worden. Ten slotte bestaat het Individual-gamma onder meer uit een origineel BMW-kinderzitje, klerenhangers, kapstokken en een iPad-houder.

De nieuwe BMW X5 Individual is vanaf december leverbaar zijn. Ook de nieuwe BMW Accessoires zullen dan aan de shop worden toegevoegd. 

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.