Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Infiniti Q30 wil stuk van de premium compact-taart

26 augustus 2013 - Dit is de Infiniti Q30 en die wil " als hij straks in productie gaat " kopers wegpikken van de A3, 1-serie en A-klasse. Een ambitieus plan, maar niet onhaalbaar, denken wij.

Hoewel in Nederland geholpen door haar belastingregime lukte het de Lexus CT200h al eens, dus waarom zou het Infiniti niet lukken. De Q30, die op de aanstormende IAA nog als concept staat, ziet er namelijk niet verkeerd uit. En bij autokopers die winkelen in het premium-compacte segment wil het oog vooral wat.



Mengelmoes
Infiniti zelf beschrijft de Q30 Concept als een ‘een samensmelting van het dynamische ontwerp en de sportiviteit van een coupé, de ruimtelijkheid van een hatchback en de hogere zithouding van een crossover’. De auto richt zich op jongere mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele modellen in het compacte topsegment. Verder prijst het Japanse luxe-merk de afwerkingsgraad en de sensuele, gedurfde vormgeving van de auto.

Meer informatie volgt kort voordat Infiniti op de IAA het doek van de Q30 trekt. Wordt vervolgd dus.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.