Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

Consument doet nog steeds het liefst boodschappen in de winkel

2 april 2012 - Uit het onderzoek ‘Supermarkt van de Toekomst’ van het AD blijkt dat de meerderheid van de consumenten liever boodschappen doet in de winkel dan online. Op dit moment geeft veertien procent van de respondenten aan wel eens online boodschappen te hebben besteld. 26 procent is dit van plan te gaan doen wanneer er afhaalpunten komen.

Lees verder  |  Reageer

‘Jagende’ ondernemer maakt wél geld vrij voor marketing

19 maart 2012 - 80 procent van de mkb-ondernemers en 90 procent van de zzp’ers heeft in 2012 geen marketingbudget. Dit blijkt uit onderzoek van Motivaction onder 1.500 mkb’ers waarover MKB Servicedesk bericht.

Lees verder  |  Reageer

Fysieke klantcontacten scoren het hoogst

14 maart 2012 - Uit onderzoek van de Klantcontact Monitor blijkt dat klanten het directe, fysieke contact met een bedrijf het hoogste waarderen. Uit ruim 400.000 klantwaarderingen over 2011 bleek dat fysieke contacten werden verkozen boven telefoon en mail.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer verdient steeds meer via internet

8 maart 2012 - 95 procent van de ondernemers gebruikt al online kanalen voor hun onderneming. Hiervan heeft 92 procent een eigen website. Tweederde van de online ondernemers zet social media in en een derde maakt gebruik van nieuwssites en zoekmachines om klanten te trekken.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor uw online betaalsysteem

27 februari 2012 - Steeds meer bedrijven beschikken naast hun fysieke winkel over een eigen webshop. Een veilige koop- en betaalomgeving is daarbij voor zowel u als de klant van groot belang. Clair Salden van de Multicards Internet Billing Company geeft een aantal tips op dit gebied.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkels floppen op Facebook

27 februari 2012 - De eerste generatie winkels op Facebook is geflopt. Onder andere Gamestop, JC Penney, Nordstrom en Gap hadden winkels geopend op Facebook, maar die zijn inmiddels allemaal alweer opgeheven vanwege ver achterblijvende verkoopcijfers, zo schrijft Z24.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkels verkopen drie keer meer via mobiele apparaten

23 februari 2012 - Winkelen via mobiele apparaten neemt een enorme vlucht. Van alle bezoekers aan een website van een retailer komt al 14,5 procent procent via een mobiel apparaat. In de Valentijnsperiode bedroeg de online verkoop met behulp van een mobiel apparaat 10,1 procent, bijna een verdriedubbeling ten opzichte van de 3.9 procent van vorig jaar.

Lees verder  |  2 reacties

Meer klantinzicht met Social CRM

9 februari 2012 - U onderscheidt zich van uw concurrentie met kwaliteit, efficiëntie en uw kostenplaatje. Daarnaast kijkt u tegenwoordig naar het stroomlijnen van uw distributie en boort u nieuwe afzetmarkten aan. De volgende verschuiving om uw klant voor u te winnen is het bieden van een 'klantervaring'

Lees verder  |  Reageer

Consumentenautoriteit gaat onbetrouwbare webshops scherp in de gaten houden

31 januari 2012 - De Consumentenautoriteit gaat scherp toezien op onbetrouwbare webwinkels. directeur Bernadette van Buchem: "Steeds meer consumenten kiezen voor online shoppen. Het aantal klachten over webshops die het bestelde product niet leveren of die het geld niet terugbetalen als men binnen de wettelijke termijn van de koop afziet stijgt navenant."

Lees verder  |  Reageer

NL Streets awards kent nog vijf gegadigden

11 januari 2012 - Er zijn nog vijf winkelstraten in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen tot eind januari stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2011.

Lees verder  |  Reageer

Omzet webwinkel blijft ondanks alles stijgen

10 januari 2012 - Het MKB-segment van de Nederlandse webwinkels heeft in 2011 een groei doorgemaakt van bijna tien procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Hoewel de stijging de laatste maanden iets achterbleef kunnen webwinkeliers tevreden terugkijken op 2011.

Lees verder  |  Reageer

Onderscheid u met financiële PR

5 januari 2012 - Steeds meer bedrijven gebruiken financiële PR om zich te positioneren als betrouwbare partner. Graydon introduceert daarom het ‘Financieel Gezond Certificaat’. Hiermee laten bedrijven zien dat ze een financieel solide partner zijn, en onderscheiden ze zich van de concurrent.

Lees verder  |  Reageer

Is uw onderneming klaar voor de nieuwe Code E-mail?

3 januari 2012 - Per 1 januari 2012 geldt de herziene Code E-mail. In de nieuwe Code staat omschreven hoe en wanneer organisaties (adverteerders, bestandseigenaren en bewerkers) commerciële e-mail mogen versturen.

Lees verder  |  Reageer

Gratis tips voor onvergetelijke evenementen

19 december 2011 - De feestdagen. Wie kijkt er niet naar uit? Maar hoe zorgt u dat uw kerstfeest helemaal perfect verloopt? En hoe organiseert u dé nieuwjaarsreceptie van 2012? Kevin Van der Straeten geeft 100.000 digitale exemplaren weg van zijn boek EVENTS.

Lees verder  |  3 reacties
Vorige  |  
51  52  53  54  ...  56