Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

Gemeenten moeten citymarketing initiŽren, maar uitvoering loslaten

3 november 2010 - Gemeenten doen er verstandig aan om citymarketing los te laten. Zij moeten het initiatief nemen om de inhoud van citymarketing vast te leggen. Ook moeten zij voldoende investeren, maar de uitvoering in handen geven van een externe regisseur.

Lees verder  |  Reageer

Periodieke verkopen veroveren vaste plek in e-commerce

1 november 2010 - Steeds meer webwinkeliers ontdekken periodieke verkopen als een nieuwe manier om extra bezoekers naar hun online winkel te 'lokken'. Dit nieuwe e-commerce fenomeen verovert in rap tempo een vaste plaats in de promotie-mix van veel e-commerce bedrijven.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijven lopen omzet mis door gebrek aan draagvlak voor E-Business

27 oktober 2010 - Doordat het topmanagement van Nederlandse bedrijven onvoldoende investeert in E-Business lopen zij extra inkomsten mis. Zo blijkt dat bedrijven die op dit gebied een zekere mate van volwassenheid hebben bereikt een hogere omzet genereren.

Lees verder  |  Reageer

Gratis kennis over Online Marketing & Business Succes

22 oktober 2010 - De Stichting Expertisecentrum Gelijke Waardering M/V biedt ondernemers sinds deze week gratis informatie over online marketing en business succes via www.futuremediakrachtig.nl.

Lees verder  |  Reageer

Test helpt uw merk te versterken

21 oktober 2010 - Om bedrijven te helpen hun identiteit te versterken, is deze week de site www.bedrijfspersoonlijkheid.nl gelanceerd. Wie op de site een test doet, ontdekt het 'archetype' dat zijn onderneming drijft.

Lees verder  |  Reageer

Jaagt u uw klanten ook weg?

7 oktober 2010 - Uit onderzoek van Effectory blijkt dat de klanttevredenheid bij consumenten tussen 2008 en 2010 is gedaald naar een 6,5. Ondernemers zien dit echter niet als een probleem en weigeren serieus actie te ondernemen.

Lees verder  |  Reageer

Consument wil contact per e-mail, post en internet

6 oktober 2010 - Consumenten hebben het liefst per e-mail, post of via internet contact met adverteerders. Maar hun voorkeuren vertonen opvallende verschillen per productgroep en aankoopfase.

Lees verder  |  Reageer

Wat word het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland?

16 september 2010 - Onderzoek door MarketResponse onder 2.500 consumenten naar het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland heeft tien genomineerden opgeleverd.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfsleven is verantwoordelijk voor beschermen privacy

10 september 2010 - De marketeer legt de verantwoordelijkheid voor de privacy ten aanzien van (het verwerken van) persoonsgegevens bij zichzelf, het bedrijfsleven. Dit blijkt uit de meest recente Special van de DM Barometer: het onderzoek naar bestedingen en trends in dialoogmarketing van DDMA, OMG/Mailmedia en Tijdschrift voor Marketing.

Lees verder  |  Reageer

Haal meer uit uw eindejaarsgeschenk!

11 augustus 2010 - Het eindejaarsgeschenk is een traditie die relaties en medewerkers niet willen missen. Als u het eindejaarsgeschenk inzet als onderdeel van uw in- en externe communicatie, maakt u er méér van en slaat u twee vliegen in één klap.

Lees verder  |  Reageer

Digitale mond-tot-mondreclame rukt op

5 augustus 2010 - Digitale mond-tot-mondreclame wordt steeds belangrijker. Consumenten maken in toenemende mate gebruik van chats, tweets, blogs, waarderingen en reviews om een keuze te maken in de aanschaf van producten of diensten. In een kwart van de aankopen is de testimonial zelfs de bepalende factor.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  49