Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

Telefonische bereikbaarheid laat nog te wensen over

14 oktober 2011 - Bedrijven in Nederland richten hun energie vooral op de bereikbaarheid van hun callcenters, maar lijken daarbij hun back-office (algemene nummer, doorkiesnummers medewerkers) te vergeten.

Lees verder  |  Reageer

Creatieve industrie presenteert zich interactief aan haar doelgroep

27 september 2011 - Op vrijdag 7 oktober opent de creatieve industrie van Haarlem haar deuren tijdens de eerste ‘creatieve bedrijven route’. Langs de route liggen negen locaties die zich op interactieve en op originele wijze presenteren aan het publiek.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkelier: houd rekening met steeds kritischere consument

7 september 2011 - De consument raakt steeds beter wegwijs op internet, en kan daardoor steeds beter afgewogen keuzes maken. Webwinkels worden daardoor kritischer getoetst en zullen hun dienstverlening daarop moeten aanpassen.

Lees verder  |  Reageer

Bakkersbedrijf overdonderd door succes online actie

29 augustus 2011 - Het Friese Van der Meulen - De Meesterbakkers is overdonderd door de stormloop op hun website om een gratis proefdoosje met de nieuwe Melba Toast Broodsoorten te bestellen. Een week nadat dit via demeesterbakkers.nl mogelijk werd, ontplofte plotseling het aantal aanvragen

Lees verder  |  Reageer

Doís en doníts voor plotseling goede tijden

25 augustus 2011 - De orders stromen binnen – meer dan u ooit had verwacht, meer dan u eigenlijk aankunt. Wat nu? Bruce Weinstein geeft op Business Week vijf tips om dit luxeprobleem goed op te lossen.

Lees verder  |  Reageer

Meer omzet via Facebook?

18 augustus 2011 - ‘Het kost tijd, maar levert absoluut meer op dan wanneer ik niet op Facebook zou zitten’. Dat stelt winkeleigenaar Uday Mastenbroek. Dagelijks besteedt hij vele uren achter de computer om zijn winkels te promoten via Facebook. En met succes. Zijn omzet is gegroeid sinds hij actief is via social media.

Lees verder  |  2 reacties

Sterke stijging customer media: nu 16.000 titels

4 augustus 2011 - Bedrijven en instellingen zetten steeds meer en vaker customer media in, bijvoorbeeld in de vorm van relatiemagazines, personeelsbladen en elektronische nieuwsbrieven. In 2006 werd het aantal van 11.500 titels gemeten, inmiddels is dat gestegen tot 16.000.

Lees verder  |  Reageer

Tweet Mirror maakt zijn Italiaanse debuut

1 augustus 2011 - De Tweet Mirror van Nedap Retail zet zijn opmars door Europa voort en maakte vorige week zijn Italiaanse debuut. Het vrijetijdskledingmerk Cache-Cache heeft als eerste winkel in modestad Milaan de passpiegel, die kan twitteren én communiceert met Facebook. Het winkelcentrum Milanofiori di Assago heeft de première.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer kan nog veel meer profiteren van sociale media

27 juli 2011 - Zes van de tien ondernemers in Zuidwest-Nederland doen ‘iets’ met Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar een echt serieuze rol vervullen social media bij de meeste bedrijven nog steeds niet: slechts een kwart van de ondernemers heeft een duidelijke social mediastrategie.

Lees verder  |  Reageer

Slecht hotelbed? Minder fooi!

25 juli 2011 - 'Geeft u fooi tijdens een hotelovernachting?' Deze vraag stelde World Ticket Center aan 500 klanten. Maar liefst 37 procent van de hotelgasten geeft geen fooi, vanwege ontevredenheid en irritaties. Met stip op nummer één staat 'slechte bedden', 31 procent noemt dit zijn grootste irritatie.

Lees verder  |  Reageer

Klantgericht of niet: een strategische keuze

15 juli 2011 - Er zijn meer dan genoeg voorbeelden van bedrijven die extreem succesvol zijn dankzij een hoge mate van klantgerichtheid en een groot inzicht in de behoeften, wensen en gedragingen van hun klanten. Er zijn echter ook genoeg succesvolle bedrijven die zich hier helemaal niet mee bezig houden. Klantgerichtheid is dus lang niet altijd nodig.

Lees verder  |  2 reacties

Definieer uw merk, blijf in de markt

14 juli 2011 - In een wereld waarin imago zogenaamd alles is, vergeet u gemakkelijk hoe aanstekelijk de oprechte gedachten, woorden en daden van iemand kunnen zijn. Toch is dat waar u aan moet denken als u de identiteit van uw (kleine) onderneming communiceert.

Lees verder  |  Reageer

Omzet webwinkels stijgt

6 juli 2011 - Consumenten gaven in de afgelopen zes maanden meer uit aan online winkelen in het MBK-segment van de webwinkelbranche dan vorig jaar. In de eerste helft van 2011 is de omzet van webwinkels in Nederland met ruim elf procent toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Lees verder  |  Reageer

Fabrikant wint van tussenhandel op kennis

1 juli 2011 - Bouwende partijen die rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, doen dit vooral vanwege de betere kennis en deskundigheid en de betere prijzen. Ook de snellere levering van fabrikanten ten opzichte van andere distributiekanalen wordt als voordeel gezien. Dit blijkt uit onderzoek van BouwKennis.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
43  44  45  46  ...  47