Nieuwsbrief 2015
Als de afbeeldingen of tekst van dit bericht niet goed zijn weergegeven kunt u deze link volgen.

Juridische
zaken
Digitale
zaken
Operationele
zaken
Financiële
zaken
Commerciële
zaken
BC.nl
3 SEP 2015

Redactie:
Rikco Pardoen
Huib Hikke
BC.nl
Veel ondernemers krap gehuisvest

ABCOUDE - ZZP'ers werken vaak vanuit huis omdat het goedkoop en makkelijk is. Toch kleven er nadelen aan, geven deze zelfstandigen aan. De ruimte om als bedrijf te groeien is vaak letterlijk te klein. Ook blijkt de representativiteit soms een punt van zorg. MKB'ers met personeel in een eigen bedrijfspand lopen in feite tegen dezelfde problemen aan. Ook deze groep wenst meer ruimte en een wat netter onderkomen. In totaal vindt 35 procent van de ondernemers de ...

Lees meer
Rustig werken waar je ook bent Een vitueel kantoor kent ook voor jou veel voordelen!

ADVERTORIAL - Werk in stilte en comfortabel, en werk net zo efficiënt als op je normale werkplek met onze flexibele kantoorruimte.

Tijdelijke kantoorruimtes zijn perfect voor ondernemers die veel onderweg zijn of een professionele omgeving nodig hebben. Net als je eigen kantoor maar dan op een andere locatie.

Laat je informeren

Lees meer

ADVERTORIAL - Een zakenadres op de juiste plaats en een lokaal telefoonnummer waarbij met jouw bedrijfsnaam wordt opgenomen kan een groot verschil maken.

Maak gebruik van een professionele telefoonservice en laat je post doorsturen . Je kunt kiezen uit verschillende prestigieuze adressen voor jouw onderneming en gebruikmaken van alle Regus Business Centers wereldwijd.

Laat je informeren

Lees meer
Juridische zakenDigitale zakenOperationele zakenFinanciële zakenCommerciële zaken
KennisbankWorkshopsGratis online boekhoudenAgentschap NL. Ministerie van Economische Zaken atradius nuon aon wpe ARAG Please DTG REGUS KPN